Alege corect! Sisteme de automatizare MCA

Cel putin 5 motive sa alegeti o casa cu garaj

Va faceti planuri pentru a construi o casa, dar cautati un proiect accesibil ca pret. Stiati ca va puteti gandi la o casa cu garaj chiar daca aveti la dispozitie un buget redus? Iata doar cateva motive pentru care merita sa luati in calcul proiecte de case cu garaj.

Daca vorbim despre preturile proiectelor de case, intre case cu garaj si case fara garaj, este o diferenta de numai 7% pana la 10%.

Daca ne gandim la valoarea totala a casei, intre o casa cu garaj si una fara garaj avem o diferenta mai mare, ce urca pana la 15%.

Si daca va place un proiect de casa fara garaj, e bine sa stiti ca un garaj se poate adauga la orice proiect de casa, doar sa va decideti.

Alegand o casa cu garaj, obtineti in primul rand confortul de a avea un loc de parcare izolat, sigur si confortabil. Apoi, tineti cont ca beneficiati de reducerea cheltuielilor de intretinere pentru masina. Asadar, diferenta pe care o platiti la constructia casei se amortizeaza in timp.

Un alt motiv in favoarea unei case cu garaj vine tot din perspectiva functionala: spatiul de pe langa masina este perfect pentru depozitare, este sigur si adapostit. Imaginati-va ce bine vor sta acolo bicicletele, masina de tuns iarba, uneltele pentru gradina, caruciorul pentru copii si, de ce nu, in unele cazuri garajul va fi locul ideal pentru uscat rufe iarna. Asta cu conditia sa alegeti o usa de garaj sectionala, pentru a beneficia de izolare.

CLICK AICI daca vreti sa aflati pretul unei usi de garaj sectionale.

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997