Noutati MCA

Temperatura din casa, redusa cu cinci grade vara cu ajutorul rulourilor exterioare termostor

Comunicat de presa – Bucuresti, 16 mai 2013

Rulourile exterioare de tip termostor reduc conductivitatea termica a ferestrelor cu 70%, astfel ca la o incapere dotata cu rulouri temperatura interioara se reduce, pe timp de vara, cu aproximativ 5 °С indiferent de tipul de geam si de influentele climatice regionale, potrivit unui studiu international realizat de francezii de la SNFPSA (Uniunea Nationala a Profesionistilor din domeniul Solutiilor de Inchidere a Spatiilor si Umbrire).

Un sfert din totalul transferurilor de caldura dintre o incapere si exterior se face prin ferestre, astfel ca izolarea acestora cu rulouri exterioare de tip termostor este una dintre cele mai eficiente metode de a obtine racoare si umbrire pe timp de vara. Rulourile filtreaza razele UV si previn formarea efectului de sera.

Folosirea corecta a termostorurilor, denumite astfel datorita proprietatilor termoizolatoare, suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat, in plus obtinandu-se o izolare fonica superioara.

In Romania, doar 1,4% din ferestrele noi au rulouri

In Romania, piata rulourilor pentru ferestre are un mare potential de crestere, avand in vedere ca doar 1,4% din ferestrele nou-montate se livreaza cu rulouri, in comparatie cu procente ce trec de 50% in tari situate mai spre vestul continentului. De exemplu, in Germania rata echiparii cu rulouri este de 60%.

In plus, strainii sunt mai constiinciosi si cand vine vorba despre alegerea accesorizarilor: aproape toti clientii externi ai producatorului MCA Grup Romania aleg rulouri exterioare electrice, in timp ce in cazul comenzilor interne doar 30% sunt pentru rulouri automatizate, reiese dintr-o analiza a datelor de pe trimestrul I 2013, prezentata la Expo Casa Mea, deschis astazi la Romaero Baneasa, unde MCA Grup a expus cele mai noi usi de garaj si rulouri exterioare.

MCA Grup Romania a vandut in primele trei luni ale anului peste 2.200 de rulouri exterioare pentru ferestre, in crestere cu 27% fata de aceeasi perioada din 2012.

Despre MCA Grup Romania

Afacerile producatorului de usi de garaj MCA Grup Romania au crescut in primul trimestru din 2013 cu 32% fata de aceeasi perioada din 2012, la 1,44 mil. euro, datorita avansului exporturilor.

MCA a incheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro, mentinandu-se la acelasi nivel comparativ cu finele anului anterior. Producatorul cu o experienta de 15 ani exporta regulat in opt state europene, precum Belgia, Franta, Austria, Bulgaria, Ungaria sau Moldova.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati:

www.mcagrup.ro

www.rulouri.biz

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997