Noutati MCA

Toate motivele sa ai garajul inchis cu usa MCA pe timp de iarna. Iulian Modoranu, Quality Manager MC

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile, viscolul, ninsorile. Zapada o sa ni se astearna din nou pe gazonul din fata casei. Si daca nu ati reusit inca sa va inchideti garajul, cu siguranta acum sunteti intr-o mare graba in cautarea solutiei de inchidere, sa nu va prinda vremea rea. Asa ca ne-am gandit sa facem noi un prim pas pentru dumneavoastra si iata-ne din nou in showroomul usilor de garaj, de aceasta data cu Iulian Modoranu, Quality Manager al Departamentului de cercetare si dezvoltare de la MCA Grup, care se ocupa de imbunatatirea continua a produselor. Iulian este in echipa MCA de 10 ani.

Am filmat un nou reportaj cu echipa emisiunii „Casa Constructie si Design”. Il puteti vedea mai jos, dar si pe Prima TV, duminica dimineata, dupa ora 9.20.

Niciodata pana acum nu au fost prezentate la un loc atatea motive pentru a avea usa de garaj MCA pe timp de iarna. Izolare termica, rezistenta la conditii meteo extreme, siguranta si service la cel mai inalt nivel, acestea sunt doar cateva dintre beneficiile usilor sectionale, pe care le subliniaza Iulian.

Proprietarii de garaje pot avea astfel un loc ideal, sigur si confortabil pentru masina lor, dar garajul este din ce in ce mai des vazut ca o noua incapere a casei, un loc al barbatilor, poate un mic atelier personal din care sa porneasca, de ce nu, o afacere de miliarde. Cu totii am auzit despre business-uri care la inceput si-au avut sediul intr-un garaj.

Casa Constructie si Design: Vine viscolul, zapada o sa ni se astearna din nou pe gazonul din fata casei. Ce tip de usa garaj ne ofera cea mai buna protectie, cele mai multe avantaje pe timp de iarna?

MCA Grup: Va recomandam usi de garaj sectionale. In primul rand, panourile groase de 40mm, umplute cu spuma poliuretanica, si garniturile elastice si rezistente la schimbarile de clima fac din usile MCA o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara.

Calculeaza aici pretul usii tale de garaj

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997