Noutati MCA

MCA lanseaza www.FabricaDeRulouri.ro

MCA, cel mai mare producator national de usi sectionale si rulouri pentru ferestre, lanseaza www.FabricaDeRulouri.ro. Site-ul a ca scop informarea publicului cu privire la beneficiile utilizarii TermoStorurilor si realizarea unei platforme de ofertare a clientilor.MCA a dezvoltat o platforma online de ofertare si comandare a TermoStorurilor, www.FabricaDeRulouri.ro fiind modulul dedicat clientilor finali. Aplicatia permite realizarea unor oferte in timp real, preturile incluzand toate taxele si serviciile de transport si instalare oriunde in Romania.

TermoStorurile MCA sunt realizate din covoare tip rulou din lamele aluminiu cu spuma poliuretanica la mijloc. TermoStorurile MCA cu bariera termica  folosite corect pot inlocui un sistem de aer conditionat pe timpul verii, iar pe timp de iarna pot reduce consumul de energie termica cu 10%. Din punct de vedere estetic, TermoStorurile MCA sunt o alternativa superioara grilajelor si cu mult mai multe beneficii suplimentare. 

Fabrica MCA este localizata in Jilava, Judetul Ilfov, iar distributia produselor se face atat prin filialele proprii cat si prin distribuitori autorizati si ceritficati. Distribuitorii MCA participa la un program de pregatire care are ca scop garantarea calitatii montajulelor produselor.

Mai multe detalii gasiti pe www.FabricaDeRulouri.ro

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997